Friday, 3 October 2014

hmm.. dah lama nya tak blog pasal tudung... tap tup dah 2014... dunia fesyen pun dah berubah.. hijab dah macam2 semua artis pun nak ada line hijab sendiri. Kalau kita tengok kan sebijik Negara matsaleh.. bila dah jadi artis popular selalunya ada line baju sendiri.. macam Justin Timberlake dgn William Rast, Jessica Simpson, Jay Z dan ramai lagi... semua power power kan..

Bila datang masa nak memilih peningnya.. banyak sangat.. psstttt.. takyah pening shopping jer kat Zaharah.com hehe

Hari hari makan nasi lemak pun jelak, sebab itu lah perubahan mesti ada.

Sama macam kami di Zaharah, trend berubah mengikut masa, mengikut permintaan pelanggan kami

Boleh juga beli borong, daftar akaun borong dah boleh beli borong... senang



ERA BARU

Buat masa ni Zaharah sedang melalui perubahan besar.. kami letak mendapat pertolongan dari bebrapa pihak dan telah berjaya memiliki permis yang sesuai bagi kami membesarkan perniagaan kami.

kami juga bakal memulakan kilang sendiri dan dgn itu dapat memberi pelanggan harga dan kualiti yang memuaskan..

Butik Zaharah juga akan di buka tetapi dalam bentuk showroom sahaja.. sebab ia lebih berfungsi sebagai kilang kami.

Insyallah...semua ini bakal kami bawakan untuk pelanggan pelanggan kami yang lama dan baru!

No comments:

Post a Comment